Hour of Code – nu går det løs!

I uge 50 løber projektet The Hour of Code af stablen. Det er målet at få så mange elever som muligt til at prøve at skrive computer kode.


Det er code.org der står bag det storstillede projekt, som er støttet af mange af de legendariske it folk som Bill Gates, Mark Zuckerberg og andre.  Målet er at få så mange børn og unge som det er muligt, til at bruge mindst en time til at lære at skrive kode. Der er udarbejdet en masse gode tutorials, hvor de mest simple tutorials er på dansk.
På nuværende tidspunkt er der tilmeldt over 5 mill. børn og unge. Men der skal gerne være flere endnu. Men ind til videre er det kun en dansk folkeskole der er tilmeldt – nemlig Parkvejens skole i Odder!
Så se at komme ind på code.org, tilmeld din klasse og brug en time på at dine elever kan få en spændende og sjov oplevelse.Du behøver ikke at kende meget til programmering, bare følg de opgaver der ligger, så skal eleverne nok finde ud af det. Jeg har allerede prøvet med min 8.klasse, og de var vilde med det.I den kommende uge skal jeg have flere klasser i gennem forløbet, samt mine Leadusere, som er min dygtige it og iPad elever.

About the author