Move the Turtle

I det sidste års tid har der i medierne været en del debat og mange initiativer for at lære elever at programmere. Jeg har også selv arbejdet en del med en flok elever, som gerne vil lære at programmere. Forleden dag faldt jeg over denne spændende app, som kan bruges til at lære børn at programmere: Move the Turtle, som er opkaldt efter en af de første opgaver man bliver stillet, når man skal lære at programmere: Flyt skilpadden, sænk blyanten og hæv den igen. Det har jeg været igennem da jeg skulle lære at programmere.

Folkene bag denne app mener at den kan bruges helt ned til 4 – 5 årsalderen. den har et meget flot grafisk interface, som appellere til de mindre børn.

 

Move The Turtle er et pædagogisk program til iPhone og iPad, der lærer børnene de grundlæggende kommandoer i computerprogrammer, ved hjælp af intuitive grafiske kommandoer.

En venlig Turtle vil introducere dit barn skridt for skridt med de grundlæggende begreber for programmering i et farverigt grafisk miljø. Hvem ved, måske vil dit barn være den næste fremragende programmør! Ved at udfylde de opgaver, den ene efter den anden, lærer dit barn:

  • hvordan man planlægger komplekse aktiviteter består af simple elementer,
  • hvordan man genbruge tidligere gennemført arbejde,
  • hvordan man bruger grafik, rumlig orientering og lyd i programmering

Dit barn vil også blive fortrolige med begreberne loops, procedurer, variabler og betingede instruktioner.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.