Coding Pirates

Coding-Pirats-Logo_sort1-300x111Coding Pirates er et dansk koncept der bygger på it-kreativitet, så vel som programmering. Der er derfor ikke tale om decideret kodelære men snarre et sted hvor man kan bygge og designe egne idéer – via programmering. Konceptet sigter derved ikke mod at uddanne programmører, men innovative produktudviklere.
Coding Pirates startede som idé af Martin Exner og Christian Hjorth Lund tilbage i oktober 2013. Foreningen blev formelt stiftet d. 28. februar 2014.

Skærmbillede 2014-07-30 kl. 21.58.10Som hovednerve i foreningen står en broget skare af udviklere, lærere, selvlærte programmører, forskere og entreprenører som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge der vil styrke deres it-kompetencer. Vi er i dag over 50 undervisere.
Coding Pirates breder sig til hele landet og lokale afdelinger og foreninger er skudt op i bl.a. Aarhus (i partnerskab med Aarhus Universitet og Aarhus Hovedbibliotek) og Aalborg (i partnerskab med lokale it-virksomheder).

Hvis du også vil være frivillig kan du melde dig her

Læs mere på codingpirates.dk

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.