Kontakt

Jeg er skolelærer og digital læringsvejleder på Beder skole syd for Århsu. Desuden har jeg arbejdet som frivillig i Coding Pirates i Århus, hvor vi arbejder på, at lære børn at skabe og arbejde digitalt.

De sidste par år har jeg været involveret i Hour of Code, som jeg har afholdt på vores skole, og er oversætter på sitet studio.code.org

I forbindelse med Hour of Code havde vi besøg af DR2 og DR Ultra på skolen, da de gerne ville høre om hvorfor vi gerne ville lære eleverne noget om grundlæggende programmering. DR2 sendte direkte fra vores åbning af Hour of Code i december:

Jeg har desuden følgende blogs:
4code.dk – hvor jeg skriver om debatten og udviklingen i inddragelse af kodning og programmering i undervisningen, samt den senere tids brug af andre innovative devices, som robotter og forskellige dimser, der kan bruges til produkt og idéudvikling.

skoleapps.com – hvor jeg omtaler og anmelder de apps jeg mener kan bruges i den danske grundskole. Det betyder at jeg vælger en del fra, for det er absolut ikke alle apps der er lige gode.

skoleipad.dk – hvor der ligger en masse om debatten og udviklingen i brug af iPads i skolen.

it4education.dk – som er et site med omtaler og links til gratis digitale resurser til undervisningen i folkeskolen.

Gennem mit arbejde som digital læringsvejleder (nogle kalder det it-vejleder) har jeg mange erfaring i at arbejde digitalt i grundskolen. En erfaring jeg meget gerne vil dele med dig.

Du kan kontakte mig på: mads.remvig@gmail.com
eller på 40428093.