Kontakt

Jeg er skolelærer og digital læringsvejleder på Beder skole syd for Århus. Desuden har jeg arbejdet som frivillig i Coding Pirates i Århus, hvor vi arbejder på, at lære børn at skabe og arbejde digitalt.

De sidste par år har jeg været involveret i Hour of Code, som jeg har afholdt på vores skole, og er oversætter på sitet studio.code.org

I forbindelse med Hour of Code havde vi besøg af DR2 og DR Ultra på skolen, da de gerne ville høre om hvorfor vi gerne ville lære eleverne noget om grundlæggende programmering. DR2 sendte direkte fra vores åbning af Hour of Code i december:

Jeg har desuden følgende blogs:

codekids.dk –  Dette site er tiltænkt som en hjælp til de lærere, der vil arbejde med kodning, robotter og maker-aktiviteter i deres undervisning.
På  sitet er der en stor samling af opgaver som kan bruges direkte i undervisningen. Desuden er der link til de bedste kodningsværktøjer, samt andre værktøjer der kan bruges direkte i undervisningen.
Du kan også finde en del vejledninger til lærerne.

it4education.dk – som er et site med omtaler og links til gratis digitale resurser til undervisningen i folkeskolen.

Gennem mit arbejde som digital læringsvejleder (nogle kalder det it-vejleder) har jeg mange erfaring i at arbejde digitalt i grundskolen. En erfaring jeg meget gerne vil dele med dig.

Du kan kontakte mig på: mads.remvig@gmail.com
eller på 40428093.