Light-bot

ligth botI forbindelse med Hour of Code, er der kommet en én-times app. forstået på den måde, at det tager en time at gennemføre den. Den hedder Ligth-Bot. En fin app hvor du, eller dine elever, kan lære de grundlæggende funktioner i programmeringens kunst.

ligth-bot appAppen er meget nem på det første trin, kræver senere at må kan gennemskue den måde der laves løkker på. Der er ikke så meget hjælp at hente, men prøv alligevel.

Jeg vurderer godt at den kan bruges fra 5.klasse og opad.

Bliver du eller dine elever fanget af det, så er der også en version af Ligth-Bot hvor der er flere udfordringer. Prøv denne:

Du kan også finde en udgave af Ligth Bot de kan spilles på nettet. Den kræver at du signer op herI forbindelse med Hour of Code, er der kommet en én-times app. forstået på den måde, at det tager en time at gennemføre den. Den hedder Ligth-Bot. En fin app hvor du, eller dine elever, kan lære de grundlæggende funktioner i programmeringens kunst. ligth-bot appAppen er meget nem på det første trin, kræver senere at må kan gennemskue den måde der laves løkker på. Der er ikke så meget hjælp at hente, men prøv alligevel. Jeg vurderer godt at den kan bruges fra 5.klasse og opad. Du kan også finde en udgave af Ligth Bot de kan spilles på nettet. Den kræver at du signer op her

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.